Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Θεούλης: Μήνυσε τον γιατρό που του έσωσε την ζωή γιατί αναγκαστικά του αφαίρεσε 7 εκ. από το πέος του!
Ένας 57χρονος από την Κροατία, κατέθεσε μήνυση εναντίον του γιατρού του παρόλο που τον θεράπευσε. Γιατί; Επειδή του αφαίρεσε 7 εκ. Από το πέος του.
Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπερασμα...

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που ονομάζεται Željku Nosiću και που πριν από δυο χρόνια διαγνώσθηκε πως έπασχε από την νόσο Περονί. Αυτή η νόσος προκαλεί μια κάμψη στο πeος και ινώδη σκλήρυνση, ώστε σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλεί και γωνίωσή του κατά την στύση.

Όποιος πάσχει από την συγκεκριμένη νόσο, υποφέρει από πόνους κατά την σeξουαλική επαφή και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε στυτική δυσλειτουργία. Ο 57χρονος μετά από δυο χρόνια θεραπείας χωρίς αντίκρισμα, άκουσε την συμβουλή του ουρολόγου να εγχειριστεί. Και εκεί που νόμιζε πως θα γιατρευτεί, όπως δηλώνει ο ίδιος, «γύρισα σπίτι με μισό πέος»!

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς για τις συνέπειες της εγχείρησης. Και αν ισχ΄θουν οι ισχυρισμοί του, τότε το σοκ θα πρέπει να ήταν μεγάλο όταν είδε πως το μέγεθος του πεους του είχε μειωθεί κατά 7 εκατοστά.


Ο καλλιτέχνης κατέθεσε μήνυση και πιστεύει πως μπορεί να αποδείξει στο δικαστήριο ότι έγιναν λάθη στην εγχείρησή του. Πάντως, η συγκεριμένη ασθένεια παρουσιάζει αυξητική τάση τα τελευταία χρόνια, ενώ η ιστοσελίδα του ΕΣΥ της Βρετανίας αναφέρει πως κατα την διάρκεια της εγχείρησης συνηθίζεται η μείωση του πeους, αφου αφαιρείται ένα κομμάτι της πλάκας που έχει σχηματιστεί ώστε να ακυρώσει την κάμψη.

athensmagazine.gr