Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Κάηκε στο 90% του σώματός του μετά από φωτιά στο σπίτι του. Δείτε τον λόγο που δημοσίευσε τις σοκαριστικές του φωτογραφίες!Ένας γενναίος έφηβος, υπέστη εγκαύματα που κάλυπταν σχεδόν το 90 τοις εκατό του σώματός του, λόγω φωτιάς που προκλήθηκε στο σπίτι του. Ανέβασε μια φωτογραφία του στο διαδίκτυο, λέγοντας:
«Αυτός είμαι εγώ, αν δεν σας αρέσει, κάντε ένα.»

Ο Troy MacKinlay, κατάφερε ως εκ θαύματος να επιβιώσει μετά από την πυρκαγιά που προκλήθηκε στο σπίτι του στο Shildon, County Durham, το περασμένο έτος, λόγω αναμμένου κεριού.

Παρά το γεγονός ότι η περίπτωσή του περιγράφεται ως «μία από τις χειρότερες περιπτώσεις», που οι γιατροί στο Newcastle της Royal Victoria Infirmary έχουν δει ποτέ, ο 19χρονος έχει πάρει το δρόμο της ανάκαμψης.

Ο Troy, ζήτησε από την αδελφή του Abra, να δημοσιεύσει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να δείξει ότι δεν ντρέπεται καθόλου για την όψη του.
Η 25χρονη αδερφή του, έγραψε: «Ο Troy, μας ζήτησε να τον τραβήξουμε μια φωτογραφία και να την ανεβάσουμε στο λογαριασμό του στο Facebook, είπε να πούμε «Αυτός είμαι εγώ, αν δεν σας αρέσει τότε πρόβλημά σας».


«Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που έχουμε τραβήξει από εκείνον, εδώ και 15 εβδομάδες. Είμαι απίστευτα περήφανη γι” αυτόν».
Μετά το ανέβασμα της φωτογραφίας, έχει λάβει χιλιάδες θετικά μηνύματα υποστήριξης.

Μια από τις νοσοκόμες του, σχολίασε: «Μπράβο Troy, σε φρόντισα το τελευταίο βράδυ, λίγο πριν μετακινηθείς στη μονάδα εγκαυμάτων.»
Στις 14 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, ο Troy και ο ξάδερφός του, προσπάθησαν να διαφύγουν μέσα από το φλεγόμενο σπίτι. Ο Troy μέσα στην προσπάθειά του, έχασε όλα τα δάχτυλά του και έπρεπε να κάνει πολλές μεταμοσχεύσεις δέρματος, για να κρατηθεί ζωντανός.

Η Abra δήλωσε: «Μας είχαν πει, ότι υπήρχε μια πιθανότητα 5% να επιβιώσει. Τώρα οι πιθανότητες έγιναν 99%.


Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου είπε να τον βγάλω φωτογραφία και να την ανεβάσω στο Facebook.

Δεν τον ένοιαζε τι πίστευαν οι άλλοι. Ήθελε να δείξει στον κόσμο πως είχε γίνει.

Όλοι, είχαν σοκαριστεί με την εικόνα, όμως τώρα είναι πολύ καλύτερα. Τα θετικά σχόλια των ανθρώπων για τη φωτογραφία του, τον βοήθησαν να αποκαταστήσει την αυτοπεποίθησή του.»

Η φωτογραφία του, αρέσει σε 7.000 χιλιάδες ανθρώπους, ενώ την έχουν σχολιάσει και υποστηρίξει εκατομμύρια άτομα.

Η Abra είπε, ότι όταν του ανέφερε τις θετικές αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η φωτογραφία του στο Facebook, δεν μπορούσε να το πιστέψει.
Η οικογένεια τώρα υποστηρίζεται από την Katie Piper, η οποία έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα για τα θύματα με εγκαύματα, που τους έχει γίνει επίθεση με οξύ