Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΦΟΣ: Απίστευτη κτηνωδία! Η μάνα έκλεινε το στόμα στην 9χρονη ενώ την κακοποιούσαν
Από 5 χρονών την κακοποιούσαν σεξουαλικά ενώ όταν ζητούσε βοήθεια από την μάνα της αυτή την ακινητοποιούσε και τις κρατούσε το στόμα κλειστό ώστε να μην φωνάζει.

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα κατέθεσε η 9χρονη στην Αστυνομία για την κακοποίηση της από την μητέρα της και τους συντρόφους της.Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» η 9χρονη στην κατάθεση της ανέφερε πως η μητέρα της και η κατά καιρούς σύντροφοι της την κακοποιούσαν σεξουαλικά στην οικία τους από ηλικία πέντε ετών μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016.


Η 9χρονη ανέφερε πως η ίδια προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αντισταθεί καλώντας σε βοήθεια την μητέρα της, αλλά αυτή της έκλεινε το στόμα και αρκετές φορές την ακινητοποιούσε κρατώντας τα χέρια και τα πόδια της.

Να σημειώσουμε πως η 32χρονη μητέρα και ο 34χρονος σύντροφος της έχουν συλληφθεί, ενώ ανακρινόμενοι ανέφεραν πως «εν έκαμα ποτέ έτσι πράμα» με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την κράτηση τους για 8 ημέρες. Παράλληλα η Αστυνομία αναζητεί άλλα τρία πρόσωπα που η ανήλικη ανέφερε στην κατάθεση της ως προηγούμενους συντρόφους της μητέρας της που είχαν την ίδια συμπεριφορά μαζί της.

Η ανήλικη τέθηκε υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας.


newsbomb.com.cy