Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Έκανε Σ-Ε-Χ με τον Άντρα της για Τέσσερις συνεχόμενες ώρες όταν γέμισε το Κρεβάτι Αίματα. Δείτε ΤΙ του έκανε και θα Σοκαριστείτε!
Ένας άντρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πρώην γυναίκα του αποπειράθηκε να του βγάλει τα έντερα, έπειτα από τετράωρη ερωτική συνεύρεση.


Ο 31χρονος Bilal Miah, δήλωσε ότι μετά από τη σeξουαλική πράξη, διάρκειας τεσσάρων ωρών με την 35χρονη πρώην σύζυγό του Dalya Saeed, εκείνη έβγαλε ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στη κοιλιακή χώρα. Ο Miah επέζησε από την επίθεση και υπέβαλλε μήνυση εναντίον της.Ο Miah αναφέρει ότι μέρος του λεπτού εντέρου του κόπηκε και έπεσε στο πάτωμα. Ανέφερε ότι απελπισμένα προσπάθησε να βάλει τα έντερά του μέσα στη κοιλιακή χώρα μετά την επίθεση της πρώην γυναίκας του.

Σύμφωνα με το Metro, ο Miah επισκέφτηκε το διαμέρισμα της Saeed, όπου μάλωσαν για την επιμέλεια της κόρης τους, πριν καταλήξουν στο κρεβάτι. Έπειτα από ώρες συνέρευσης, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

«Από το πουθενά με μαχαίρωσε δύο φορές στη κοιλιά, δεν είδα καν το μαχαίρι. Μπορώ να υποθέσω ότι έκρυβε το μαχαίρι κάτω από το κρεβάτι ή σε
κάποια τσέπη. Τα έντερά μου βγήκαν και τα κρατούσε προσπαθώντας να τα τραβήξει. Έκοψε ένα κομμάτι και το πέταξε στο πάτωμα, αλλά κατάφερα να βάλω τα υπόλοιπα πίσω στη κοιλιά μου.»

Ο Miah δήλωσε στο δικαστήριο ότι προσπάθησε να διαφύγει από το διαμέρισμα της Saeed, αλλά εκείνη τον κυνήγησε με ένα ξύλινο ρόπαλο και ένα μπαλτά.


Ο άντρας βρέθηκε στις 3 τα ξημερώματα, όταν οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του και κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Miah δέχτηκε 30 χτυπήματα και έπρεπε να νοσηλευτεί για 10 μέρες. Χρειάστηκε δύο εγχειρήσεις για να αναρρώσει πλήρως.


Η Saeed αρνείται τις κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας και την εσκεμμένη πρόκληση σωματικής βίας κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Εκείνη προκάλεσε τα τραύματά του, είχε σκοπό να τον σκοτώσει,» αναφέρει ο συνήγορος του Miah.

Η Saeed δήλωσε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, καθώς ο πρώην σύζυγός της τη βίασε. Αναφορές δείχνουν ότι ο Miah στο παρελθόν είχε κακοποιήσει σωματικά και ψυχολογικά την Saeed κατά τη διάρκεια του δίχρονου γάμου τους. Η δίκη συνεχίζεται και αναμένεται η τελική ετυμηγορία.

Credit: AmericaNow