Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Γονείς ΤΕΡΑΤΑ Εγκαταλείπουν το Μωρό Αγοράκι τους μέσα στο Ψύχος Βάζοντας σε Κίνδυνο τη Ζωή του! Δείτε Τώρα ΤΙ κάνει αυτή η Γατούλα!“Πως σας φαίνεται αυτός ο τίτλος: «Ηρωική γάτα σώζει νεογέννητο από βέβαιο θάνατο λόγω ψύχους σε έναν δρόμο της Ρωσίας».

Ναι, καλά διαβάσατε, μία γάτα στη Ρωσία, με το όνομα...”

Πως σας φαίνεται αυτός ο τίτλος: «Ηρωική γάτα σώζει νεογέννητο από βέβαιο θάνατο λόγω ψύχους σε έναν δρόμο της Ρωσίας». Ναι, καλά διαβάσατε, μία γάτα στη Ρωσία, με το όνομα Masha, έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή ενός βρέφους. Γνωρίζουμε ότι οι γάτες έχουν 9 ζωές αλλά σίγουρα η Masha τις αξίζει στο έπακρον. Επίσης μας κάνει τόσο περήφανους για την αγάπη που νοιώθουμε προς αυτές.

Τα ζώα έχουν ένα μοναδικό ένστικτο και ικανότητα να καταλαβαίνουν πότε κάτι δεν πάει καλά.

Έχουμε δει άπειρα παραδείγματα απ’αυτό – αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη ιστορία που αποδεικνύει πόσο απίστευτα μπορεί να είναι τα αγαπημένα μας ζωάκια.

Η πρωταγωνίστρια σ’αυτή την απίστευτη ιστορία είναι μια αδέσποτη γάτα με το όνομα Masha.

Όλη της τη ζωή, η Masha την πέρασε στους παγωμένους δρόμους του Obinisk, μια πόλη της Ρωσίας.


YOutube

Ευτυχώς όμως, υπάρχουν τόσοι καλόκαρδοι άνθρωποι που μένουν στην γειτονιά της Masha.

Της δίνουν φαγητό και αρκετοί είναι εκείνοι που την αφήνουν να μπει στο σπίτι τους όταν έχει πολύ κρύο τα απογεύματα.


YOutube


Ένα τέτοιο άτομο είναι και η 68χρovη Irna Lavoraa που νοικιάζει ένα σπίτι στην περιοχή. Μια μέρα, καθώς η Irna πετούσε τα σκουπίδια άκουσε έναν περίεργο θόρυβο.

Φαινόταν να έρχεται από το υπόγειο. Όσο περισσότερο τον άκουγε, τόσο συνειδητοποιούσε ότι προερχόταν από το νιαούρισμα μιας γάτας.

Αμέσως ανησύχησε μήπως η Masha βρισκόταν σε κίνδυνο και έτρεξε κάτω στις σκάλες.


WikipediaΑλλά αυτό που ανακάλυψε κάτω στο κρύο και υγρό κελάρι την σόκαρε τελείως!

Είδε ένα μωρό αγοράκι σε ένα χαρτόκουτο στο πάτωμα. Και δίπλα του ήταν η Masha.

YOutube

Οι αρχές κατέληξαν ότι το μικροσκοπικό μωράκι, ήταν μόλις 12 εβδομάδων, και βρισκόταν σ’αυτό το μέρος για αρκετές ώρες.

Αλλά το μωρό ήταν ζεστό, χάρη στην γατούλα που ήταν δίπλα του.

Με άλλα λόγια, χωρίς την πολύτιμη παρουσία της Masha – και την θερμότητα της το μωρό αγοράκι δεν θα επιβίωνε.

YOutube

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά το μητρικό ένστικτο της Masha δεν σταμάτησε όταν έφτασε το ασθενοφόρο για να το οδηγήσει με ασφάλεια στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους τραυματιοφορείς, η γατούλα ακολούθησε από πίσω το ασθενοφόρο.

“Ήταν τόσο ανήσυχη όταν πήραμε το μωρό. Άρχισε να τρέχει από πίσω μας, νιαουρίζοντας.” Είπε η οδηγός του ασθενοφόρου Vera Ivanina στην εφημερίδα International Business Times.

YT/TheGoldenPhoenix

Μάρτυρες πρόσθεσαν ότι η γάτα περίμενε για ώρες στο ίδιο σημείο ελπίζοντας στην επιστροφή του ασθενοφόρου.

Το μικρό αγοράκι έχει αναρρώσει πλήρως και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για την οικογένεια του.

“Η Masha είναι πολύ ήρεμη και φιλική, έτσι όταν την άκουσα να νιαουρίζει, αρχικά σκέφτηκα μήπως είχε πάθει κάτι η ίδια. Αλλά ξεκάθαρα, είχαν ενεργοποιηθεί τα μητρικά της ένστικτα για να προστατέψει το μωράκι,” είπε η Irna Lavora.Άπειρα συγχαρητήρια για την Masha γι” αυτήν την απίστευτα ηρωική της πράξη. Και μην ανησυχείτε, την φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο οι γείτονες της και οι φίλοι της. Εξάλλου της αξίζει όλη η αγάπη του κόσμου!!
Αυτή η ιστορία δεν σας ζέστανε την καρδιά? Τα ζώα σίγουρα καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα απ” ότι νομίζουν οι άνθρωποι. Κάντε ένα <> και ένα <> σ’αυτή την υπέροχη και αληθινή ιστορία της Masha αν θέλετε να την δουν περισσότεροι άνθρωποι και να δώσουν και εκείνοι τα συγχαρητήρια τους σ’αυτήν την υπέροχη γατούλα! 
Επιμέλεια/Μετάφραση: taz.gr
Πηγή: worthytoshare.com