Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΕ ΛΙΑΓΚΑ….ΔΕΣ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ….! Φαίη Σκορδά: Πώς σχολίασε τη μήνυση της Αθηναΐδος Νέγκα εναντίον του Γιώργου Λιάγκα;Σήμερα στο Πρω1νό από τα πρώτα θέματα που ανέλυσαν στον αέρα της εκπομπής,

ήταν αυτό της μήνυσης της Αθηναΐδος Νέγκα εναντίον του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, που μέχρι πέρσι βρισκόταν μαζί με την Φαίη Σκορδά στο τιμόνι της εκπομπής της, βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι λοιπόν μετά την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου παρουσίασε λοιπόν το θέμα και αρχικά αναφέρθηκε στην 20ετή ραδιοφωνική πορεία του Γιώργου Λιάγκα και το ύφος των σχολιαστικών εκπομπών του όλα αυτά τα χρόνια.


«Το ύφος της εκπομπής του όλα αυτά τα χρόνια είναι συγκεκριμένο. Είτε είναι σε ένα πιο ενημερωτικό ραδιόφωνο είτε είναι σε ψυχαγωγικό», εξήγησε χαρακτηριστικά για τον πρώην σύζυγό της η Φαίη Σκορδά. Στη συνέχεια μάλιστα φρόντισε να επισημάνει: «Σαφώς και έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που σχολιάζει. Ο κόσμος αυτό του αναγνωρίζει. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα κάνει δημόσιες σχέσεις και ίσως μέσω του χιούμορ λέει και κάτι πιο πικάντικο. Αλλά είναι χιούμορ, πόσο μάλλον στο ραδιόφωνο».

«Στο ραδιόφωνο χαλαρώνεις περισσότερο γιατί δεν υπάρχει κάποια κάμερα. Μιλάς σαν να είσαι στο σπίτι σου», επεσήμανε από την πλευρά του ο Θέμης Γεωργαντάς.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή.


makeleio.gr
This entry was posted in :