Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Έδειξε στη μητέρα του αυτή την Πληγή και Έτρεξαν στον Γιατρό. ΔΕΝ Φαντάζεστε το ΣΟΚ που έπαθαν όταν Έμαθαν ΤΙ στα Αλήθεια έγινε…

Μερικές φορές κάτι πιασάρικο στο διαδίκτυο μπορεί να γίνει μια τρέλα.Οι διάφορες προκλήσεις συχνά έχουν πραγματικά αποτελέσματα, όπως συνέβη δυστυχώς με τη δοκιμασία με το αλάτι και τον πάγο η οποία εξαπλώνετε και


πείθει μεγάλο αριθμό ανθρώπων, κυρίως παιδιά, να προκαλέσουν στον εαυτός τους σοβαρά εγκαύματα.Η ιδέα είναι να τοποθετήσεις λίγο αλάτι στο δέρμα και από πάνω ένα παγάκι. Το αλάτι φθάνει τη θερμοκρασία του πάγου πολύ χαμηλά, στους -18ºF (-27ºC), με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού που μπορούν να οδηγήσουν σε βλάβη των νεύρων. Τη στιγμή της δοκιμασίας δεν καταλαβαίνεις το αποτέλεσμα, λόγο του μουδιάσματος από το κρύο.


Η μητέρα ενός εφήβου στην Αγγλία το βίωσε από πρώτο χέρι. Πήγε το παιδί στο γιατρό, ο οποίος γρήγορα συνειδητοποίησε ότι είχε ένα σοβαρό έγκαυμα. Είχαν καταστραφεί τόσες πολλές νευρικές απολήξεις πάνω στη περιοχή που επηρεάστηκε, στην οποία ο γιατρός θεώρησε ότι πρέπει να κάνει ένα δερματικό μόσχευμα. Θα μπορούσε να πάθει σηπτικό σοκ και να προκαλέσει ανεπάρκεια οργάνων.


Η μητέρα απευθύνθηκε στην Εθνική Εταιρεία για την Πρόληψη της Κακοποίησης του Παιδιού να δημοσιεύσει άρθρο σχετικά με τους κίνδυνους, συνιστώντας τους γονείς να μιλούν ανοιχτά με τα παιδιά τους για τους κινδύνους ακλουθώντας τις τάσεις και το σερφάρισα στο διαδίκτυο.
Άρθρο:pikantiko.gr hefty.co