Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Απόλυτη κτηνωδία: Τη βίασε και έβαλε και το σκύλο του να τη βιάσει ενώ τους βιντεοσκοπούσε
Ο κατηγορούμενος, όταν συνελήφθη αρχικά, δήλωσε πως η σ#ξουαλική πράξη ήταν συναινετική ενώ για το περιστατικό με το σκύλο κατηγόρησε το θύμα, λέγοντας πως εκείνη το ξεκίνησε…
Η γυναίκα έπεσε θύμα της φρικτής αυτής κακοποίησης από τον 34χρονο James Aaron Laity.
Ο δράστης συνελήφθη και, μετά τη δίκη του, καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης σε μια υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στη Μεγάλη Βρετανία.


Το θύμα, μιλώντας στο δικαστήριο, περιέγραψε το δράμα που έζησε στα χέρια του δράστη.

Ήταν μεθυσμένη μετά από μια έξοδο με την παρέα της και κατέληξε ημιλιπόθυμη στο σπίτι του δράστη, όπου τη μετέφερε μια φίλη της για να «ηρεμήσει». Εκείνος τη βρήκε, την ανέβασε πάνω με την πρόφαση να τη βοηθήσει και εκεί την έγδυσε και τη βίασε.

Δε στάθηκε όμως μόνο εκεί αλλά, όπως περιέγραψε το θύμα, έβαλε και το σκύλο του να ασελγήσει πάνω της ενώ εκείνος βιντεοσκοπούσε την πράξη.


Η κοπέλα δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει το τραύμα της επίθεσης όπως δήλωσε, φτάνοντας πολλές φορές κοντά στο να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ο κατηγορούμενος, όταν συνελήφθη αρχικά, δήλωσε πως η σ#ξουαλική πράξη ήταν συναινετική ενώ για το περιστατικό με το σκύλο κατηγόρησε το θύμα, λέγοντας πως εκείνη το ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης βέβαια άλλαξε γνώμη και παραδέχθηκε την ενοχή του.


Πηγή: topontiki.gr