Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Η ερωτική εξομολόγηση της Άννας Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη που προκάλεσε τη συγκίνηση των Λιάγκα-Σκορδά
H δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη που έχασε την πολύμηνη μάχη που έδινε, σκόρπισε τη θλίψη, όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η σύζυγός του Άννα Βαγενά, μιλούσε σε κάθε συνέντευξή της για τον άνθρωπο της, τον άνθρωπο που έζησε μαζί του πάνω από 40 χρόνια και τον λάτρευε με όλη της την καρδιά! Η συνέντευξη που είχε δώσει στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής τους, είχε συγκλονίσει και συγκινήσει φυσικά ολόκληρο το πανελλήνιο καθώς και τους δύο παρουσιαστές.
Τα λόγια της για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη είχαν προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση:

«Όταν βρει κανείς τον άνθρωπο που αισθάνεται ότι είναι ο σύντροφός του, είναι αμαρτία να μη μείνει μαζί. Είναι ύβρις προς το Θεό. Διαβάστε παρακάτω.

Πάρα πολλές φορές είχαμε προστριβές. Αν δεν είχαμε δεν θα ήμασταν μαζί 40 χρόνια. Είχαμε και για γκομενιλίκια του Λουκιανού που είχε πολλά. Τι σας φαίνεται, ότι περνάνε έτσι αυτές οι σχέσεις πάνω από τα ροδοπέταλα; Δεν το δέχτηκα ποτέ εύκολα, στενοχωριόμουν και υπέφερα πάρα πολύ

Όταν ο Λουκιανός ήταν πολύ στενοχωρημένος, από διάφορα πράγματα και από προβλήματα υγείας που πέρασε, τον αγαπώ τόσο πολύ που έλεγα: «Δεν του τυχαίνει τώρα ένας έρωτας να χαρεί λίγο! Να αισθανθεί πιο καλά…» Αυτό είναι η άνευ όρων αγάπη».

«Δεν ξέρω τι να πω, τα έχω χάσει και δε μου συμβαίνει συχνά» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας συγκινημένος, ενώ τα μάτια της Φαίης Σκορδά είχαν πλημμυρίσει από δάκρυα. Στο τηλέφωνο, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης «απάντησε» λιτά αλλά με μοναδικό τρόπο: «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα, μονάχα εγώ το ξέρω»! Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

 
Youweekly.gr:
This entry was posted in :