Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Η Cher αποχαιρετάει το Hollywood λίγο πριν πεθάνει

Η Cher από την δεκαετία του 80 πολεμάει με τον ιό Epstein-Barr και τώρα φαίνεται πως κάνει τον τελευταίο της απολογισμό λίγο πριν χάσει τη μάχη.
Δεν σκοπεύει όμως να φύγει πριν ικανοποιήσει δύο τελευταίες επιθυμίες της.

Η σκληρή της μάχη με τον φονικό ιό της κόστισε αρκετούς μήνες στο κρεβάτι του νοσοκομείου και της κατέστρεψε τα νεφρά και την καρδιά. Γνωρίζοντας πως δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά της ετοιμάζεται για την τελευταία αυλαία.Με 55 χρόνια καριέρας πίσω της, η Cher δεν είναι έτοιμη να φύγει ως μία θαμπή εικόνα της παλιάς της δόξας. Η τελευταία της τουρνέ Dressed to Kill είχε διακοπεί απότομα το καλοκαίρι του 2014 λόγω της ασθένειας και έκτοτε ξεκίνησε η μεγάλη πτώση.


Πριν φύγει σκοπεύει να κάνει μία τελευταία περιοδεία που θα αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην καλλιτεχνική της κληρονομιά και μία ταινία στην οποία έχει επενδύσει όλες τις ελπίδες και την περιουσία της.Οι τελευταίες λεπτομέρειες έχουν ήδη ρυθμιστεί. Το show με τον τίτλο Classic Cher θα ολοκληρωθεί σε 12 παραστάσεις στο Maryland την άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ έχει ήδη προγραμματίσει εμφανίσεις στο καζίνο Monte Carlo του Las Vegas.


Η ταινία Flint στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι η παραγωγός, θα βασίζεται σε μία πραγματική ιστορία για την κρίση νερού στο Michigan. Οι φίλοι της φοβούνται πως η παραγωγή που της κόστισε όλα της τα λεφτά δεν θα την δικαιώσει και ίσως της στοιχήσει και τη ζωή της.

«Η Cher είναι στα τελευταία της – και εικάζεται πως έχει χάσει όλη την τεράστια περιουσία της που κάποτε υπολογιζόταν στα 305 εκ. δολάρια. Αλλά σηκώνεται από το κρεβάτι της για να κάνει μία τελευταία ταινία και μία περιοδεία. Και αυτό μπορεί να την σκοτώσει. Η Cher έχει χάσει εκατομμύρια σε κακές επενδύσεις και παλεύει άγρια, αλλά μπορεί να είναι πολύ αργά», αποκάλυψε ένας φίλος της στο Radaronline.
Οι λόγοι που την οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή είναι πολλοί. Εκτός από τις κακές επενδύσεις, η Cher χρηματοδοτούσε την οικογένεια και τους φίλους της διαρκώς, με λεφτά που δεν επιστράφηκαν ποτέ. Όμως τα αυξημένα ιατρικά της έξοδα και οι πειραματικές θεραπείες την άφησαν χρεοκοπημένη και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως δεν έχει λεφτά ούτε για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας της.Κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν έχει άλλη επιλογή παρά να διακινδυνέψει να πεθάνει για να γεμίσει τον τραπεζικό της λογαριασμό, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για την τελευταία της έξοδο και αυτή θα γίνει με την δόξα που αρμόζει σε μία σταρ παλιάς κοπής.

This entry was posted in :