Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Αυτή η Κοπέλα φοράει ΠΑΝΤΑ Make up. Δείτε την Τραγική Αντίδραση του Συντρόφου της όταν την είδε άβαφη για Πρώτη Φορά!Η Sophia Ridlington από το Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισε να δείξει την σπαρακτική αλήθεια της κατάστασης του δέρματος της. Διαγνώστηκε με ψωρίαση και το δέρμα της, σε όλο το σώμα της και στο πρόσωπό της, καλύπτεται με κόκκινα φολιδωτά σημάδια.

Το δέρμα της «σκίζεται», προκαλώντας της βασανιστικό πόνο. Αρχικά, ένιωθε αμήχανα για την εμφάνισή της. Τώρα, όμως έχει μάθει πώς να αγκαλιάσει το σώμα της.

«Το δέρμα μου συχνά έχει ρωγμές και αιμορραγεί, το οποίο μου προκαλεί πολύ πόνο», είπε. «Τώρα έχω μάθει πώς να περιποιηθώ το πρόσωπό μου σωστά. Μου αρέσει να κάνω το μακιγιάζ μου και αυτό μου δίνει κάτι για να επικεντρωθώ και να ξεχνώ την κατάστασή μου».

Η ίδια, παραδέχεται ότι με το μακιγιάζ της, κανείς δεν μπορεί να δει ότι κάτι είναι λάθος. Θέλει να δείξει σε άλλους ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι πάντα η αλήθεια. Ο φίλος της, όταν είδε το αληθινό της δέρμα, την χώρισε.«Ο πρώην φίλος μου με παράτησε και μου ράγισε την καρδιά εκείνη την εποχή. Δεν με εκτιμούσε για αυτό που ήμουν », είπε. «Συνήθιζα να φοράω μακριά μανίκια ή μακρύ παντελόνι κάθε φορά που έβγαινα από το σπίτι. Είναι πολύ δύσκολο να σε κοιτούν οι άνθρωποι επίμονα σαν να είσαι κάτι διαφορετικό».

Από τότε, η Sophia έχει σπουδάσει κοσμετολογία και έχει γίνει επαγγελματίας αισθητικός. Σήμερα, είναι πολύ πιο σίγουρη για το δέρμα της από ό, τι ως έφηβη. Μας δείχνει το φυσικό της πρόσωπο για να μας εμπνεύσει να αγκαλιάσουμε τις ατέλειές μας.

«Ελπίζω να ενθαρρύνω τους ανθρώπους σε παρόμοια θέση να αισθάνονται άνετα με το πρόβλημά τους», είπε. «Έχω ήδη λάβει τόσο μεγάλη υποστήριξη από τα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης και οι άνθρωποι σε παρόμοια θέση θέλουν να συζητήσουμε το πρόβλημά τους και με χαρά το κάνω!»

Δείτε το βίντεο!