Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Σάλος: Τι απάντησε ο Λιάγκας στη μήνυση της Νέγκα. Εμφανίστηκε [video]
Τι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στη μήνυση που του έκανε η Αθηναϊς Νέγκα;

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, υπέβαλε η Aθηναΐς Νέγκα σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα, για όλα όσα είπε ο παρουσιαστής… κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», σχετικά με την παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΙ.

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3.Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Σύμφωνα με την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” η Αθηναΐς Νέγκα δεν θέλησε να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο για την απόφασή της να κινήσει την αυτόφορη διαδικασία, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά και όλη η ομάδα της πρωινή ραδιοφωνικής του εκπομπής δεν εμφανίστηκε σήμερα στο στούντιο.

Ο κύριος Δημητρακόπουλος, συνήγορος του κυρίου Λιάγκα τόνισε ότι ο δημοσιογράφος είναι εκτός Αθηνών και θα είναι και αύριο και υπογράμμισε πως «Ο Λιάγκας δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει την κυρία Νέγκα. Προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη»!

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Happy day!πηγη
This entry was posted in :