Πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο – και στην Ελλάδα- είχαν πρόβλημα την Τετάρτη, το οποίο δεν έχει ακόμη διευκρινισθεί πού ακριβώς οφειλόταν.
Πηγή: ΑΜΠΕ
408130.1
Shutterstock
Το Facebook ανακοίνωσε, ότι αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που είχε ως συνέπεια την πολύωρη αδυναμία των χρηστών του, καθώς και των χρηστών των συγγενικών εφαρμογών του Instagram και Whatsapp, να αναρτήσουν και να λάβουν εικόνες, βίντεο και άλλα αρχεία.
Πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο -και στην Ελλάδα- είχαν πρόβλημα την Τετάρτη, το οποίο δεν έχει ακόμη διευκρινισθεί πού ακριβώς οφειλόταν.
Το Facebook ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια εργασιών ρουτίνας για συντήρηση του δικτύου του, προκλήθηκε ένα τεχνικό πρόβλημα, που έκανε δύσκολη τη ζωή πολλών χρηστών του διεθνώς. Το Facebook αρνήθηκε να σχολιάσει κατά πόσο θα αποζημιώσει τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται σε αυτό σε καθημερινή βάση.
Για άγνωστο λόγο, προβλήματα παρουσιάσθηκαν και στο Twitter για ορισμένους χρήστες. Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι έχουν «σχεδόν κατά 100% λυθεί».
Λύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα του Facebook και του Instagram
Πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο – και στην Ελλάδα- είχαν πρόβλημα την Τετάρτη, το οποίο δεν έχει ακόμη…
Συνεχίζονται τα προβλήματα σε Facebook, Instagram και WhatsApp
Συνεχίζονται τα προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook, καθώς και στα συνδεόμενα με αυτό κοινωνικά δίκτυα…
Το ενδεχόμενο δημιουργίας βιοεκτυπώμενων ανθρωπίνων οργάνων εξετάζει το ΑΠΘ
Προς το παρόν στο Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ, έχουν δημιουργηθεί σε ερευνητικό επίπεδο, ανάλογα του…