21 Οκτωβρίου, 2021

Απόρρητο

Ενημέρωση δίχως όρια!

Swingers στην Κρήτη: Τιμές-φωτιά για συμμετοχή στα πάρτι

1 min read
Swingers στην Κρήτη: Τιμές-φωτιά για συμμετοχή στα πάρτι


Μέχρι και 4.998 ευρώ η τιμή για swingers που προτιμούν ιδιωτική πισίνα

Την επιστροφή τους στην Κρήτη για τον Μάιο του 2020 προγραμματίζουν swingers απ’ όλο τον κόσμο. Στόχος τους να ζήσουν μία αρκετά σεξουαλική εμπειρία, που θα έχει διάρκεια πέντε διανυκτερεύσεις.

Το ταξίδι που τείνει να γίνει θεσμός, καθώς θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά, οργανώνεται από το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingers και προβλέπει την παραμονή των ταξιδιωτών σε πολυτελή ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο όπου θα μείνουν οι swingers θα είναι αποκλειστικά κλεισμένο για εκείνους και η απόδρασή τους στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου. Οι τιμές για τους ενδιαφερόμενους χωρίζονται σε τρία πακέτα, ανάλογα με την τιμή του δωματίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Superior κάνει 2.498 ευρώ για το διάστημα αυτό, η Junior Suite 3.998 ευρώ, ενώ αυτό με την ιδιωτική πισίνα είναι στα 4.998 ευρώ.

Στις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα της ημέρας σε μπουφέ και η είσοδος στο playroom, που θα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο. Καθημερινά θα πραγματοποιούνται πάρτι με DJs, ενώ επίσης στην τιμή του πακέτου περιλαμβάνεται και η είσοδος σε θεαματικά events, που θα γίνονται κάθε βράδυ.

ΠΗΓΗ: NEA KRITISource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *